01-09-13

KWB-wandeling #Ertvelde

kwbDe maand september is begonnen. Het is nog zomers. Goed om eens in een buurdorp te wandelen. In mijn geval is dat Ertvelde. Ieder jaar op de 1ste zondag van september richt de KWB ginder haar TERTVELDE-tocht in. 

Het was al na de middag toen ik er was, maar zo te zien had ik nog tijd genoeg om de 21 te stappen. 
Een 1ste lus  bracht de wandelaar richting Assenede. Van achter de maïs klonk luide muziek. Te luid voor een tuinfeestje. Toen we Ter Looveren gepasseerd waren, zag ik op de Stoepestraat een massa mensen op de weg. Een medewandelaarster vertelde me dat het vandaag Rockabilly Day was. Op dat evenement komen duizenden mensen af. 
We waren niet met zovelen, en gingen de andere richting uit. In het tenniscentrum Ten Bos hadden we even een rust om dan via een wijde boog weer naar Ertvelde te stappen. Een landelijke tocht, dan langs de stenen molen, en dan langs leuke doorsteekjes en achterafjes weer naar de startzaal.
Vandaar stapte ik dan de 2de lus. Die bracht ons in de richting van Kluizen. In dit stuk stappen ook de mensen die zich tot 4 km beperken. Voor mij was het de 7 km.

Het was na vijf uur toen ik de wandeltocht kon beëindigen. In de startzaal kwam ik onder andere Gino tegen. Klik hier voor zijn foto's.

20:45 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kwb

De commentaren zijn gesloten.