23-06-13

Stappen in de nacht


nachtDe mensen van de Nacht van Vlaanderen hadden vrijdag de 21ste hun 34ste Nacht. Ik wou daar de 100 km meestappen. Dat is een tocht die om 20u15 begint. De tocht moet in minder dan 24 uur gestapt worden. Zelf had ik 20 uur in gedachten.
Linda, een wandelaarster uit Zelzate nam ook deel. Ik kon met Linda mee rijden, zo waren we al vroeg in Torhout, in de sporthal De Mast. 

Langzaam vulde de zaal zich met wandelaars, met lopers en met hun supporters. Wij mochten om 20u15 vertrekken. Linda zag ik niet meer. Ik babbelde wat met wandelcollega's. In het begin waren de 10 en de 42 nog bij ons. Na 20 km kwam ik Gino tegen. Samen stapten we verder. Ook René voegde zich bij ons. Met ons gedrieën trokken we de duisternis in. We dwaalden door het Brugse Ommeland, en toen we in Beernem aankwamen was het al licht.

Klik hier voor het foto-album van Gino. En hier voor de foto's die René publiceerde. Vele meer foto-albums zijn trouwens op het internet te zien.  

Hartelijk dank aan mijn wandelmaats Gino en René voor de compagnie. Dank aan Linda, die sneller stapte dan ik, en haar rit naar huis uitstelde zodang dat we samen terug naar Zelzate konden. Dank aan mijn bijzondere supporters Roland en Irenée, en zeker aan Michel voor de steun onderweg en de enthousiaste felicitaties bij de aankomst. Dank aan de inrichters. Zeker als een mens zo moe wordt, is het des te meer aangenaam dat de uitpijling duidelijk is en de bevoorrading op en top in orde.  Dank aan al de wandelkennissen die ik mocht ontmoeten.

Volgend jaar zijn we er weer bij.  

12:21 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (1) | Tags: nacht

Commentaren

Helaba Guy,100km stappen en wat zie ik daar op een foto,op het einde nog een beetje belleketrek doen,Je moet het maar voor mekaar krijgen,gefeliciteerd!!!!
Grtn.Rene.

Gepost door: rene depuydt | 24-06-13

De commentaren zijn gesloten.