03-06-13

De kleine lettertjes

Vrijtekening : informatie op deze blog is informeel. Het is geen officiële informatie en kan geen aanleiding geven tot enige aanspraak jegens de auteur, verstrekker of de erin vernoemde personen.
Disclaimer: Information provided here is 'tel quel'. The pages may contain errors and mistakes. The content is not official  and does not gives rise to any claim against the author,  provider, or persons who are mentioned in the pages. If you see an error please send me a mail. I will investigate your remark.

Nog een vrijtekening: Op verschillende bladzijden laat ik tekstfragmenten en koppelingen zien. Mensen zijn verschillend. Sommige mensen vragen om een koppeling, maar langs de andere kant heb ik begrepen dat sommigen zich in hun rechten aangetast voelen, als er een koppeling naar hun webstek, of naar een deel daarvan, wordt gelegd. Mocht dit zo zijn, mijn excuses en stuur me een berichtje om het betrokkene te verwijderen.
Zelf eis ik hier nergens auteursrechten, copyrights, of andere elementen van intellectuele eigendom op.

En het is waar, ik beken het. Deze blog met de berichten erin, kan niet op tegen de genegenheid en de welwillendheid, van U, die bereid bent om het te lezen. Maar ik wou toch ook niet verzuimen U die informatie te onthouden.

07:44 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Amai, Guy. Klinkt ingewikkeld hoor.
In Facebook had ik zeker "vind ik leuk" aangevinkt.
Ik blijf je blog met veel plezier lezen hihi.

Gepost door: maaike | 04-06-13

Hallo Guy,
Beetje klein geschreven tekst voor mijn oude ogen,al begrijp ik weer eens,heden ten dage hebben sommigen lange tenen en klein incasseringsvermogen....auteursrechten.....jongens toch,schrijf maar lekker verder,met fotos alles er op en aan,en als het bij gelegenheid kan,plaats er maar eentje van mij bij.....mijn auteursrechten staan op laag pitje....zelfs op nul!!!
Grtn. Rene.

Gepost door: rene depuydt | 04-06-13

De commentaren zijn gesloten.