12-04-13

Bij de Denderklokjes

denderklokjesHet is al een paar jaar geleden dat ik bij de Denderklokjes wandelde. Vandaag nam ik de trein naar Dendermonde. Ik verliet het station in de richting van Sint-Gillis en stapte naar Denderbelle toe.
Onderweg kwam ik al wandelpijltjes tegen, en die volgde ik. Heerlijke paden door de Bellebroeken. Aan de papierfabriek staken we de Dender over om wat langs die rivier te wandelen. Verder op staken de rivier weer over aan de sluis. Een privé kasseiweggetje bracht ons dan naar het dorp.

De startzaal was een kantine. Hier dus de inschrijfformaliteiten vervullen, en dan weer op stap. Het was een lus van 4 dan wel 7 km. In die lus mocht ik wel mijn paraplu open vouwen. Maar eens aan de wachtbekkens was het al opgehouden met regenen.

Terug in de zaal was het tijd voor soep en een broodje. En dan voor de volgende lus. Die bracht ons richting Wieze en liet ons via de Vossemeersroute terugkeren.

Nog wat babbelen met mensen die ik ken van reizen met Scheldeboorden, en met wandelaars waarmee ik nog de Marche du Souvenir gestapt hebt, koos ik voor de lus die me weer richting Dendermonde zou brengen.
Waar ik deze ochtend de wandeling startte ging ik nu rechtdoor terug naar het treinstation.

Klik op de foto, voor nog meer foto's.

20:11 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (1) | Tags: denderklokjes

Commentaren

Zeer mooie fotoreportage van deze tocht Guy,we konden er niet zijn,maar hebben nu toch stuk kunnen meegenieten!
Grtn,Rene.

Gepost door: rene depuydt | 12-04-13

De commentaren zijn gesloten.