27-03-13

Kwarteltochten op 7 april

geblustKnipsel.PNGZoals op deze foto zal je onze parcoursmeester niet zien. Een parcoursmeester loopt niet in de kijker. Een parcoursmeester valt niet op. Een parcoursmeester is een stille werker.
De parcoursmeester bouwt de wandeling op. Vele kilometers heeft hij bewandeld om al die mensen die komen wandelen, afwisselende en mooie trajecten te kunnen aanbieden. Geen wandelaar is gelijk, en toch tracht de parcoursmeester het iedereen naar de zin te maken. Een moeilijke taak. Een parcoursmeester is pas tevreden als hij de wandelaars tevreden de tocht ziet afleggen, als hij ziet dat de wandelaars content zijn.

Wil je zo een goed uitgestippeld parcours bewandelen? Kom op zondag 7 april naar Zelzate. De wandelclub "De Kwartels" richt er wandeltochten in. De wandelingen over verschillende afstanden laten veldwegen onder je voeten passeren. Je zal er kunnen wandelen langs bossen. Je zal verrast zijn dat je vanuit het semi-industriële Zelzate zoveel landelijke wegen kan aandoen.

Het zijn wandeltochten met een vrije start. De verschillende afstanden worden uitgepijld. Je kan vertrekken van 's morgens in de vroegte. Tot 15 uur mag je vertrekken. Naargelang de zin die je hebt, naargelang de tijd die je hebt, naargelang het gezelschap waarmee je bent, kan je tussen verschillende afstanden kiezen.

Voor meer info raadpleeg de flyer, kijk in de marching, of klik hier.

06:05 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kwartels

De commentaren zijn gesloten.