28-02-13

Vermist

davidsfondsMarkant Assenede, Markant Zelzate en Davidsfonds Zelzate nodigen iedereen uit op dinsdag 5 maart 2013 om 20u00 voor een lezing door de heer Alain Remue, commissaris bij de Federale Politie en diensthoofd van de "Cel Vermiste Personen".

Alain Remue neemt ons mee achter de schermen en vertelt over de “Cel Vermiste Personen” van de Federale Politie, opgericht in 1995 na een golf van onrustwekkende verdwijningen.
 
Hij geeft een beklijvend relaas over vertwijfeling en hoop, over tragedie en opluchting, over hoe en waarom mensen verdwijnen en hoe je ze terugvindt, over moordenaars en pedofielen, over mysteries, en over politiemannen die nooit stoppen met zoeken.
 
Alain Remue zal ons tijdens zijn lezing inzicht geven in de dagdagelijkse werking van de "Cel Vermiste Personen", in al haar uiteenlopende aspecten. Hij brengt een reeks toonaangevende praktijkervaringen uit zijn werkveld mee.

Wil je net zoals ik, de lezing horen? Kom dan dinsdag tegen 8 uur 's avonds naar zaal De Kring, in de Kerkstraat te Zelzate.
De toegangsprijs is 5 € voor DF-en markant leden en 7 € voor niet-leden

19:38 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: davidsfonds

De commentaren zijn gesloten.