23-02-13

Jarig in Spanje

DSC05021.JPG's Morgens kuierden we in de puerto deportivo de Benalmádena.
Daarna namen Ginette en Elisabeth de bus naar Arroyo de la Miel, terwijl ik nog wat ging stappen in de richting van Fuengirola. Ik trachtte zoveel mogelijk de kustlijn te volgen, te wandelen langs het strand. Dat lukte niet altijd. Somd moest ik voor de promenade kiezen omdat er geen doorgang was, of omdat het pad niet begaanbaar was. Paso cortado por desprendimeniento. DSC05028.JPG

Zo in februari liggen er geen mensen te zonnen op het strand. Op een paar moedigen na dan. Wel veel wandelaars, joggers en vissers.

Het is genieten van de baaien, en van de bloemenpracht. En waar ik het strand verraden de bouwstijlen de Arabische invloeden.

Ik stap zo tot aan de Playabonita, waar ik weer terug keer, en nu eerder voor de promenades kies. DSC05051.JPGPromenades die versierd worden met beeldhouwwerken. Soms een robuuste torso. Soms een ranke, slanke man, een geleerde plantkundige Ibn al Baytar volgens het opschrift. Soms speelse molentjes. Op de verkeersvrije Paseo Maritimo slenteren nu het zaterdag is, toch heel wat mensen, maar druk is het niet. Het seizoen is nog DSC05033.JPGniet begonnen.

Daarna stap ik richting Arroyo de le Miel.
Bij mijn schoonfamilie zijn ze mijn verjaardag niet vergeten.
Feliz cumpleaños. En een chocoladetaart met het getal 65 in kaarsen.
Kaarsen uitblazen en genieten van de lekkernij. De taart is nog eens zo heerlijk omdat ook de familie uit Mijas is over gekomen.

Het was een verjaardag met heerlijk wandelweer in de zon.

20:17 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.