19-02-13

In hotel Siroco

DSC04928.JPGDinsdag, nog in de voormiddag komen we aan in Malaga. Het is er wat warmer dan in het Vlaamse land. De autobus van Jetair brengt ons van de luchthaven naar het hotel in Benalmadena.
We hebben onze last minute geboekt in hotel Siroco. Bijzonder goedkoop, maar evenwel 3 sterren. Ja het is waar! De ingang van het hotel wekt nu niet bepaald indruk. Een grote asfalten, vrijwel lege parking. Dat beeld verandert eens we binnen zijn. Een mooie ruime inkomsthal. We zien meteen dat het een tijd is dat de senioren hun winter aan de Costa del Sol doorbrengen. Het publiek is duidelijk al wat van leeftijd.
De grote receptie is bemand met vriendelijke mensen. We krijgen kamer 406 toegewezen. Dat is op de 4de verdieping, meteen de hoogste verdieping van het hotel. Eigenlijk hebben we twee kamers en drie bedden. Zo hebben we het nu wel graag.
Uitladen, de valiezen leeg maken en wat aan de omgeving wennen. Natuurlijk ook vanaf ons balkon naar buiten kijken. Voor ons zien we bebouwing, vooral hotels en appartementen. Rechts van ons ligt de zee.

Hier gaan we ons deze week goed voelen. Dat wordt een aangename verblijfsvakantie.

22:30 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.