24-02-13

Helado con nueces

DSC05059.JPGDag 6, Zondag 24 februari 2013

Als ik in Spanje verblijf moet ik toch minstens een keer chocolate con churros eten. Daar begon ik deze zondag mijn ontbijt mee. 

Na het ontbijt stapten we langs de Paseo Maritimo de la Carihuela tot in  Torremolinos. Beneden in een bar hadden we al wat gedronken, Kwestie van de wandeltocht te pauzeren en wat bij te komen. Daarna trokken we voorbij de hoge rots van de Castillo Del Inglés en gingen de vele trappen op naar boven Bij de heladería San Miguel dronken GinetteDSC05061.JPG en ik zo een reuze cappucino, en Elisabeth at een verrukkelijke ijskreem met noten. De helado con nueces smaakte haar opperbest.

In Torremolinos passeert de trein onder de grond, en we namen die trein, de RENFE,  naar Arroyo de la Miel. Het loket was niet open, maar we konden met de bankkaart onze tickets aan een automaat kopen.

DSC05087.JPGNadien, zoals iedere dag in onze Spaanse week, zochten we Magda en Manolo op. En zelf wou ik nu het beter weer is, nog eens de kabelbaan nemen, vanaf de Tivoli de berg Calamorro op.

De paden op de berg waren nu te bewandelen en ik heb ik mij afgevraagd hoe ik daar een paar dagen eerder heb durven wandelen.
Vandaag was het prachtig. Het was heerlijk kuieren op de rotswanden. Heel wat jonge ouders lieten hun kinderen genieten van de natuurlandschappen en de roofvogels.
Zicht op de kust langs de ene kant, zicht op de bewoonde wijken beneden. En langs de andere kant zicht op de verlaten woeste hoogten van de Sierra Nevada. 

19:56 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.