05-02-13

Laatste loop

DSC05455.JPGEen wandelkennis van me, heeft zondag zijn laatste jogging gelopen. Andere joggers, kennissen van hem vonden hem in het bos. Reanimatie lukte niet meer. Nooit komt hij nog thuis. 
Het was een sportieve man. Hij nam ook aktief deel aan het verenigingsleven. Hij vertelde graag over zijn marathons die hij in verschillende landen liep. Hij was bescheiden, liet zich niet opvallen. 
Hij was lid van dezelfde wandelclub als ik. Ik kwam hem meermaals tegen tijdens de bekende meerdaagse wandeltochten als de Vierdaagse van de Ijzer en de MESA.
Vele kilometers hebben we samen gestapt. Ik zal hem niet meer tegen komen.
Toch zal hij nog in gedachten bij mij en bij vele wandelaars tijdens wandeltochten aanwezig zijn.

Hij viel niet op. Hij was eerder bescheiden. Iedereen had hem graag. Net als zo veel anderen wil ik aan degenen die hij achterlaat mijn medeleven betuigen. 

Omdat het krantenartikel waarin zijn plotse dood gemeld werd, en hoe en door wie hij gevonden is, naderhand verwijderd is, noem ik hier geen naam, en plaats ik geen herkenbare  foto.
De foto hierbij is het startpunt van de Via Podiensis. We stapten te samen in een wandelgroep de GR65, de Via Podiensis. In 2011 begonnen zal hij die weg niet uit stappen. Maar het gezelschap dat de tocht zal uitstappen, zal hem blijven herinneren. 

20:52 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kwartels, scheldeboorden

De commentaren zijn gesloten.