31-12-12

De laatste wandeltocht dit jaar

kreketrekkersOp de laatste dag van het jaar, toch nog naar een georganiseerde wandeltocht. Een tocht met een naam die je 2 keer moet lezen voor je het begrijpt, de Tis tied ta tud tis-tocht.
Om 8u51 nam ik de trein richting De Panne. Onderweg zou Michel er bij instappen, en in Kortemark in de startzaal zouden Daniel, Irenée en Roland wachten.
Om 9u11 stapte ik weer uit de trein. De trein had zich geen meter verroerd. Er was geen treinbestuurder opgedaagd. Ik was niet de enige wandelaar die de afgelaste trein verliet. We zouden op de volgende trein moeten wachten: om 9u51. Met onze treinervaringen en met grapjes vulden we de wachttijd op. Je kent ze wel:
- Met de trein is het altijd een beetje reizen, of:
- Met de trein was je er al geweest.
Maar goed, we hebben het mobieltje, en afspraken kunnen aangepast worden.
Rond 11 uur was ik dan eindelijk in Kortemark. Het was goed weer, droog. Daniel had al een toertje van 7 km gedaan, en hij We besloten de 14 km te stappen. Het mocht ook niet te laat worden vandaag.
Die bestond uit twee stukken, met centraal een rust in Handzame.
Het was een mooi parcours door een landelijke streek. Veel velden met groenten, al of niet al geoogst, passeerden langs onze voeten. En we hebben het droog kunnen houden.

Volgend jaar een nieuw wandeljaar. Hierbij mijn beste wensen voor een gezond en voorspoedig 2013.

18:57 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: kreketrekkers

De commentaren zijn gesloten.