27-11-12

Dwalen in Zelzate en Assenede

IMG1141.jpgVandaag was het een dag om wat werkzaamheden die ik als penningmeester dan wel als secretaris heb weg te werken.

Mijn nota's en documentatie die we gisterenavond in het KAHO kregen, doornemen en opbergen. Naar aanleiding daarvan ook wat mails opstellen en verzenden.

Voor de parochie ging ik dan nog naar de pastorij. In onze parochie hebben we geen eigen pastoor meer. We delen onze zieleherder met meer dan 5 parochies, en die man heeft het interparochiaal secretariaat in Assenede gevestigd. Een wandelaar als ik ga daar natuurlijk te voet naar toe. Het is zo een 5 km van waar ik woon.
Het was een mooi tochtje trouwens. Stil dat het was. Ik kwam maar één fietser tegen. Wel veel klein wild: konijnen, fazanten. Heerlijk rustig dwalen door het ingepolderde land, pas ingezaaid dan wel voorzien van geelbloemige groenbemesting. 

Bij mijn post zat ook info voor de bestuursleden van ons OKRA-trefpunt. Vanmiddag heb ik die dan in de respectievelijke brievenbussen gestoken. Weer goed om buiten te zijn. 

Nu nog wat correspondentie in verband met wandeltochten. En in de late middag nog een bijeenkomst in verband met het onderhoud van het kerkgebouw.

Vanavond kan ik dan verder gaan met mijn fotoreeksen. Van de mars Albert-Ieper moet ik nog aan de 3de dag beginnen. En van de Via Podiensis loop ik helemaal achter. Ik zit nog niet eens aan de helft. 

14:56 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.