25-11-12

Winderig weer

2daagseHet zand waait in ons gezicht terwijl we zo langs de zee in Blankenberge stappen. De 2daagse van Blankenberge richt vandaag haar stormtocht in. Stormen is misschien overdreven, maar het waait toch flink.

Er zat 's morgens in de vroegte al veel volk op de trein. Veel wandelaars uit Wallonië trouwens. Andere stappers komen met de auto of met de kusttram.

Alain wacht al, als Michel en ik binnenkomen in de startzaal. Even later komt ook Roland eraan. We waren met meer afgesproken, maar omstandigheden hadden onze maats gedwongen om af te bellen. Door die omstandigheden, en ook omdat een van ons nog sukkelde met de knie, besloten we niet de langste afstand te kiezen. We opteerden voor de 12 km.

Ik moet Blankenberge niet beschrijven. Ieder die wandelt kent Blankenberge. Wij die voor de 12 gekozen hadden, hadden er 3 rustposten. De eerste hebben we overgeslagen. In de Wullok te Uitkerke zijn we een tijdje blijven zitten, en wat later in de Floréal eveneens.
Al met al waren we vroeg in zaal Forum terug, waar we met verschillende wandelkennissen wandelervaringen konden uitwisselen.

In Blankenberge komen de mensen uit het hele land wandelen

19:09 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: 2daagse

De commentaren zijn gesloten.