24-08-12

Grenzen verkennen

oxfam,doetjesWe zijn een weekend weg met ons wandelteam 66 "De Doetjes". Het kleinste doetje heeft een verblijf gehuurd in Waismes en daar rijden we deze middag naar toe.

In Eupen laten we ons inscannen voor de OXFAM-trailwalk. We zullen allicht  verschillende van onze wandelvrienden en -kennissen ontmoeten.

De echte tocht is morgen. Dan wandelen we doorheen Duitstalig België, door de Hoge Venen, over de Signal de Botrange. We trekken zelfs de grens over om wat op Duits grondgebied te stappen.  
Het is een 'trail'walk, dat houdt in dat de paden niet altijd vlot begaanbaar zijn. Maar dat houdt ons niet tegen. Het is al de vijfde keer dat we deze tocht mee stappen. 

Het is ook een sponsortocht, waarmee we projecten steunen. Tevens tonen we dat door solidariteit, we onze bijdrage kunnen leveren om armoede de wereld uit te helpen.

Je kan de voortgang van de teams volgen. Neem maar een kijkje op www.oxfamtrailwalker.be of klik hier. We staan er tussen meer dan 200 enthousiaste teams. Wij zijn team 66.

Op de valreep had ik zonet nog een interview met een correspondent van Het Nieuwsblad. Het stond in de zaterdageditie van de krant. Klik hier voor de electronische versie.

09:48 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: oxfam, doetjes

De commentaren zijn gesloten.