13-05-12

Bij de frisse stappers

scannen0003.jpgVoor vandaag was ik afgesproken om met Michel in het Brugse te stappen. De wandeling vertrok vanuit het centrum De Anker in de Beisbroek. We vroegen aan het station welke bus we moesten nemen. En we troffen het: een dame vertelde dat ze daar werkt en wist ons precies aan te geven welke lijnbus we moesten nemen, en naar welke halte we moesten vragen.  En nog meer geluk: nog meer wandelaars op de bus naar Varsenare.
Vooraleer naar het startlokaal te gaan, toch even gekeken wanneer we een bus terug hadden. Om 14u27 hadden we een bus, maar dat vonden we wat vroeg. De volgende bus was om 16u54. Die zouden we dan nemen. Tijd in overvloed dus om een wandeltocht van 21 km te maken.

Het wandelgebied: het Beisbroek, het bos van Tillegem, Tudor, dat moet ik jullie niet beschrijven. Het werd een bossentocht vandaag. De parcoursmeester zorgde van begin tot eind voor mooie wegjes. En aangezien we toch tijd genoeg hadden zijn we op de verschillende rustposten bijven zitten. De tafel deelden we trouwens met Brugse zotten Lachen.

De terugkeer met de bus, vroeg wel zijn tijd. In Sint-Andries vulde een ganse groep blauw-zwarten de bus. Die waren uitgelaten want hun club had gewonnen. En dan bij het naderen van Brugge station waren de straten overvol van de lopers die de Dwars door Brugge gelopen hadden. Ook die waren content.

Het was een mooie dag om buiten te zijn.

21:28 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.