10-05-12

Euraudax Zelzate in 2013

euraudaxVolgend jaar gaan we nog eens goed doorstappen in Zelzate.
Je weet het allicht: Euraudaxtochten zijn wandeltochten die aan 6 km per uur achter een baankapitein gestapt worden.
Voor 15 mei moeten we (= Euraudax Zelzate) onze plannen voor volgend jaar mee delen. De gegevens heb ik maandag door gestuurd naar Yves. Hij heeft ondertussen de aanvraag bevestigd. 

Het wordt vanuit Euraudax Zelzate in 2013:

  • 12 februari: een stadstocht in Gent. Start aan het buffet van treinstation Gent Dampoort. Vertrek om 11 uur. Na 25 km stappen ginder terug om 16u30. Extra stops zijn voorzien om uitleg te geven bij historische bezienswaardigheden. Onze boterham zullen we kunnen op eten in het clubhuis van de senioren aan het citadelpark.
  • 13 juli: weer de 100 van Zelzate, de omloop van de kanaalzone. Frank met zijn vast tempo, zal gewoonte getrouw de baankapitein zijn voor deze 20 uurs. Lucia zal de sweeper, de laatste man, de vrouw met de bezem, zijn. Trefpunt is weer de kring in de Kerkstraat van Zelzate. Ook volgend jaar mogen we rekenen op de medewerking van de technische dienst van de gemeente Zelzate, van de KWB van Zelzate en van wandelteam De Doetjes.
    Het eerste deel van deze tocht wordt volledig vernieuwd.
  • 11 november. Nog eens een 25 km in Zelzate. Als vertrekplaats kiezen we voor de Kastanje, het dienstencentrum van het OCMW in Zelzate West.

Meer nieuws zal volgen.

06:32 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: euraudax

De commentaren zijn gesloten.