29-04-12

Het wandelend paard

IMG913.jpgVandaag gewandeld in Waregem. Het zou een driemanschap worden. Ik nam met Michel in Gent de trein, en in Waregem vervoegde Alain ons. Hij was nog zo vriendelijk om ons van het station naar de startzaal te brengen.
Ginds ruim plaats om te zitten. We schrijven ons in, en vertrekken.
De wandelpijlen brachten ons doorheen de ontluikende lente naar Karmel. Vlak voor de autosnelweg een pauze in de kantine van een jeugdvereniging. Tijd voor lekkere soep en een grote boterham.
En nadien op weg naar de 2de rust in Wortegem. We passeerden het klooster van de Karmelietessen en liepen naast de bossen van het domein. Een ruiter passeerde ons, en sloeg links af. Wij volgden hem. Even dachten we dat we verkeerd gelopen waren, maar we zagen toch wandelpijlen. Tot Alain, die de streek een beetje kent, zei: "We zijn toch verkeerd. We gaan terug naar de Karmel."
Hadden we nu de lus naar Wortegem niet overgeslagen zeker? Wat nu? In de rustpost overlegden we over de verschillende mogelijkheden. Omdat het toch gedurig regende besloten we naar de startzaal terug te keren. En aldaar te genieten van de frietjes met vol au vent, met een koele Omer er bij.  Het is altijd gezellig wandelen bij zo een club die een vriendelijk onthaal biedt. En dat we ons mislopen hebben nemen we er dan maar bij. We zijn toch buiten geweest.
Alain bracht tegen half drie Michel en mij weer naar het station. Ik nam nog gauw even een foto van het paard voor het station. Een foto van een paard is natuurlijk sprekend voor een voettocht bij wandelclub "Het Wandelend Paard"

Ik vermoed dat Alain enkele foto's op facebook zal plaatsen. Ook een bestuurslid van de club zag ik foto's nemen. Misschien komen die ook op het internet.

Michel en Alain, dank u wel voor de compagnie.

17:57 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.