10-04-12

Wandellogboek

Logboek 001.JPGMoet je nu wat weten?

Mijn 18de wandelboekje is vol. Mijn 18de boekje heb ik bijgehouden in een boekje dat de GR uitgegeven heeft. Er kunnen 88 tochten in weergegeven worden.

Mens! Wat is het plezierig om zo door het boekje dat in de handpalm past, te bladeren. Ik heb in het Vlaamse land gewandeld, bij onze franstalige en duitstalige landgenoten en ook in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Estland, Finland en Zweden.

Het toeval wil, dat mijn logboek nu net een volledig jaar beslaat.
De 1ste tocht erin is de WAK-tocht op paasmaandag 2011. De laatste tocht is ook de WAK-tocht op paasmaandag, maar dan 2012. Gisteren dus!

Tussen dan en gisteren heb ik 88 tochten gestapt, en 3.524 kilometer te voet afgelegd. Graag stap ik lange afstanden. Er staan 12 tochten in van 100 km of meer. De langste tocht is een 200 km (Euraudax Lommel).
Een korte tocht kan ik ook eens meepikken. Mijn kortste tocht in het boekje is een 6 km in Ertvelde. Dat was tijdens de Augustijnenwandeling.

In mijn volgende tocht kan ik dan ook met een nieuw wandelboekje beginnen. Mijn wandelboekje wordt nu weer het gewone AKTIVIA-wandelboekje, waar zo een 30-tal tochten in kunnen weer gegegeven worden.

08:23 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.