12-03-12

Kick off van de trailwalkers

IMG813.jpgZaterdag kwam een enthousiaste groep mensen bijeen in een zaal in het Brusselse. De kick off van de OXFAM Trail Walk was de reden. Inrichters, vrijwilligers, wandelaars, ondersteuners kwamen samen voor de editie 2012.  En natuurlijk wilden wij,  van team 66,  daar ook bij zijn.

2 van ons team waren met de trein gekomen. Met 4-en reden we er met de auto heen. Afin rijden? Af en toe wat vooruit geraken! Wie verwacht zoiets op een zaterdagnamiddag?

Maar goed! Uiteindelijk waren we er toch.  Het deed gelijk deugd bevriende teams te zien. Ya eigenlijk vormen we met alle teams een groep, maar toch zijn bij sommige van onze collega teams de banden wat nauwer dan bij anderen.

Het programma hield verschillende aspecten in.

Eerst kregen we een toelichting en inzicht in de projecten van OXFAM die we steunen. Burkina Faso diende hier als voorbeeld en leidraad.

Daarna kwamen de parcoursmeesters aan de beurt. Hoe zal ons parcours er dit jaar uitzien? Ten opzichte van 2011 verandert er niet veel. Er verandert wel wat. Een waterpunt verhuist. Dat is met het oog op de bereikbaarheid van de hulpdiensten. Maar wij dachten: Zo zijn we meteen van die plek met al die muggen weg. Mooi mee genomen dus.
In het traject dat door Duitsland loopt is er ook wat aangepast. De route staat trouwens al on line. Onder voorbehoud nog, want nog niet alle toelatingen en toezeggingen zijn binnen.

 In het filmpje van hobbit Frodo die een tralwalker wordt herkenden velen van ons zich. Bekijk het door hier te klikken.

En daarna volgde nog een quiz.

Wil je ook mee doen aan deze uitdaging? Wil je een fellowship samen stellen ? Klik hier.

17:47 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: oxfam

De commentaren zijn gesloten.