11-03-12

Zonnige duinen

IMG814.jpgMoet er nog zand zijn?

Vanmorgen in Sint-Pieterstation kwam ik verschillende wandelaars tegen. Dan wisselen we altijd uit waar we heen gaan. Het aanbod van clubwandelingen is rijk en verscheiden.

Mijn wandeldoel was de Picontocht van de Duintrappers. Ik nam de trein naar De Panne. Er waren nog wandelaars die naar de kust wilden, o.a. Patrick en Linda. Ik was met Michel afgesproken. Die zou in Lichtervelde instappen en gemakshalve spreken we dan altijd  af in het 1ste rijtuig.

In Koksijde stapten we van de trein over op de lijnbus 69 die ons tot vlakbij de Kerkpanne bracht waar de wandeltocht start.

Ginder startkaart invullen en toch maar eerst een koffie drinken, en dan op weg. We kozen voor de 30 km, die ons ondermeer door de duinen langs het grenspad tot in Frankrijk bracht om ons langs het strand te laten weerkeren.  Op de blog van de Nederbelgen kan u dat uitgebreid lezen, want zij kozen voor hetzelfde parcours en wij kwamen hen gedurig op de rustposten tegen.

Terug in de startzaal kwamen we daar Micky en zijn musketiers tegen. Wees dus gerust: Ook van deze tocht dus een heldere fotoreeks.

We sloten deze geslaagde tocht af met een picon. En ... Ik weet zeker dat we wat meer kleur gekregen hebben. We hebben gedurig in de zon gewandeld.

20:11 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: duintrappers

De commentaren zijn gesloten.