01-02-12

23 ° Fahrenheit

KIM 019.JPGDeze morgen nog eens de trein naar Diksmuide genomen. Doel was om de KIM-tocht mee te stappen. Toen ik nog op de trein zat kreeg ik al een SMS-je. Marc en Caro waren er al en wandelden de lus van 8 km. Nadat ik me ingeschreven had, koos ik voor de korte lus. Zo zouden we elkaar allicht treffen tijdens de 1ste rust. Dat was zo ook. De lus van 7 km hebben we dan ook samen gestapt. Kwestie van bij te praten. In die lus wandelen we over de Frontzate en passeerden we de Ijzertoren. 
We wandelden onder een heerlijk vriezezonnetje. Waar het anders soms modderig bij ligt, was het nu allemaal keihard bevroren. Marc praatte me bij over herdenkingsmomenten, herdenkingen dan van de 1ste wereldoorlog, ook van de slachtoffers van Auschwitz. Het "Nooit meer oorlog" blijft een boodschap die we ter harte nemen! 
Tegen 12 uur waren we weer in de startzaal. Veel bekenden waren vandaag naar Diksmuide afgekomen.
Dan scheidden onze wegen weer. Ik liet mijn wandelboekje al afstempelen, want als het mee zat kon ik na de lus op de Handzamedijk en langs Esen gelijk in het station de trein terug nemen. En zo gebeurde het ook. Om 13u11 passeerde ik het station, net op tijd om  de trein van 13u15 huiswaarts te nemen.

16:07 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.