26-01-12

Wie is die wandelfotograaf?

Claude+Tixhon+(jâles+d'Anhée)+(NA.052).jpgAls je zo op wandel bent, in een goed georganiseerde clubwandeling, kom je soms op de foto. Een of andere collega wandelaar met een digitaaltje klikt en je staat erop. Maar wie is die fotograaf?

-- Namen en gezichten onthouden! Nietwaar ? --

Misschien word je wat wijzer via de info van Claude Tixhon.
Claude heeft -- KLIK HIER -- een reeks op PICASA geplaatst met de verschillende wandelfotografen.

Claude is vooral op wandel bij onze franstalige landgenoten, maar de taalgrens mag geen belemmering zijn. Ook verschillende fotografen van het Vlaamse land vind je bij hem terug.

06:08 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (2)

Commentaren

Persoonlijk ken ik Claude zo een 8-tal jaren. Steds een goedlachse en vriendelijke man. Schuwt het niet om ons ook in het (perfect) nederlands te woord te staan, waar vele politiekers wel een voorbeeld kunnen aan nemen.
Hij heeft naast die picasawebalbums ook een site waar alle fotoverslagen van zeer vele fotografen op verzameld staan. Neem maar eens een kijkje op zijn blogspot :
http://photos-marches.blogspot.com/

Gepost door: Smets Rene | 26-01-12

Prachtige fotoreeks die ik niet kende gemaakt door een echte 'ami par la marche', de peetvader ook van alle wandelfotografen. Kortom een Grote Mijnheer in de wandelwereld, waar ik veel bewondering voor heb ! Amaai zeg, wat zijn wij nog jong op die foto, slik !!!

Gepost door: patrick van Lindake | 27-01-12

De commentaren zijn gesloten.