16-03-11

Het was weer goed wandelen bij Egmont

egmont,android,Wandelen bij de Egmontstappers van Zottegem blijft tot mijn favorieten behoren. Zeker nu het weer wat beter wordt.
Vandaag nam ik de trein naar Zottegem. Van het station van Zottegem wandelde ik naar Leeuwergem. Dat is een half uur wandelen, maar is in mijn ogen plezanter dan 25 minuten op de lijnbus te wachten.
Ginder in Leeuwergem was er een politieman die de verschillende wandelaars die met de auto waren naar een parkeerplaats verwees. Voor mij geen punt natuurlijk, maar ik vertel het hier omdat de agent mij later samen met andere wandelaars over een gevaarlijk kruispunt loodste.
Vorige week heb ik een nieuwe GSM gekocht. Een smartphone. Ik kan ermee telefoneren. Ja zeg! Ik kan er mee fotoigraferen. Ja zeg! Ik kan ermee navigeren. Ja zeg!
Langs de market om heb ik een gratis toepassing binnen gehaald. Endomondo is een toepassing die je volgt. Ik start de applicatie en al mijn stappen worden in de gaten gehouden en geregistreerd.
De afbeelding hierbij is een foto van mijn mobieltje. 3u39 heb ik gestapt. De kilometers tonen 18,16 aan. Ergens in het 2de traject heb ik blijkbaar iets fout gedaan waardoor een  kilometer of drie vier niet geregistreerd zijn.

22:20 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (0) | Tags: egmont, android

De commentaren zijn gesloten.