09-03-11

Nog wat op wandel

reynaertstappers,chatons,land van rhode

Nu het weer beter wordt, is het moeilijk om binnen te blijven.

Vandaag neem ik de lijnbus naar Sijsele om er bij Levenslijn de Krokustocht te wandelen. Verleden zaterdag op de bus vertelde een medewandelaarster ervan. Het is een nieuwe wandeling. Ginder stappen we tussen Sijsele en Brugge. Het is van de 100 km Brugge-Damme-Brugge geleden dat ik aldaar nog gestapt heb.

Morgen donderdag neem ik de lijnbus naar Moortsele. Een medeclublid vestigde er mijn aandacht op. Het wordt een tocht bij WSV Land van Rhode. Die zijn erom bekend, dat als er een strook modder te vinden is, dat zeker in het parcours zit. Ben benieuwd of het morgen ook zo zal zijn. Het is al lang droog gebleven.

Vrijdag wordt het de Krokustocht bij de Reynaertstappers. Die had ik al in mijn agenda genoteerd. En vorige week zat ik toevallig met de parcoursmeester van die wandelclub uit Belsele-Waas aan tafel. Die heeft me nog meer goesting doen krijgen. Waar mijn lijnbus stopt aan het station van Lokeren kan ik meteen de wandeltocht aanvatten.

Zaterdag wandel ik bij de Chatons in Ronse. De Klijpetocht. Ik wil het super doen en samen met de andere die-hards de 60 km stappen.  60 km stappen -> dat betekent wel vroeg vertrekken. Ik heb de inrichter al getelefoneerd en kan al de vrijdagavond aankomen, en ginder overnachten.

05:20 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (2) | Tags: reynaertstappers, chatons, land van rhode

Commentaren

Een mooi programma! Veel wandelplezier!

Gepost door: Dirkjogt | 09-03-11

Ook nooit thuis he...
Tot morgen in Moortsele.

Gepost door: Clement Coclez | 09-03-11

De commentaren zijn gesloten.