26-08-09

Wandelen met de Schorrestappers uit Boom

Schorrestappers BoomHet Schorrestapperke viel weer in mijn brievenbus. Het Schorrestapperke is het clubblad van WSV Schorrestappers uit Boom. Tussen de artikelen door heb ik met veel belangstelling het verslag gelezen van de Wandelvierdaagse in Nijmegen. Ik was met de Schorrestappers mee, en dan is het extra leuk de 4daagse te herbeleven.
Het was de laatste keer dat Luc en Warda deze schitterende uitstap inrichtten. Andere Schorrestappers gaan nu proberen  de traditie verder te zetten. Dat kan natuurlijk alleen maar als er voldoende wandelaars met de Schorrestappers mee willen. De Schorrestappers zorgen ervoor dat je ingeschreven wordt, dat je met de bus mee kan naar een vakantiehoeve in Nederland, en dat je vandaaruit iedere dag naar de startplaats gebracht wordt. En er gaat een kookploeg mee.
Mocht je geïnteresseerd zijn mail dan naar de Boomse wandelclub: schorrestappers.nijmegen@scarlet.be of hou de website in het oog: http://www.wsvschorrestappers.be.
Als niet-lid is het duurder dan voor de eigen leden. Het is evenwel spotgoedkoop in vergelijking met de bedragen die je moet betalen als je zelf verblijf en overnachting moet regelen.
Ik neem me in ieder geval voor om er weer bij te zijn.

10:27 Gepost door G.U.Y. | Permalink | Commentaren (1) | Tags: nijmegen, vierdaagse, schorrestappers

Commentaren

Beste genoten van een zeer geslaagde wandeling om en rond Noeveren...maar de afpijling was maar heel gewoontjes. Het was alsof er bij gebrek aan voldoende pijlen er ZEER zuinig mee moest omgesprongen. Dat was de mening van verschillende wandelaars. Sportieve

Gepost door: andré van olmen | 13-04-14

De commentaren zijn gesloten.